huis Techniek Smartphones 10 functies en "chips" van alle iPhone 12

10 functies en "chips" van alle iPhone 12

Meer recentelijk, op 13 oktober, heeft Apple zijn nieuwe gadgets vrijgegeven: de iPhone 12-serie. De meest betaalbare daarvan was de iPhone 12 Mini (84.990 roebel) en de duurste was de iPhone 12 Max Pro (139.990 roebel).

Goed nieuws voor degenen die zich afvragen of ze een van de premiumfuncties van de iPhone 12 Pro Max krijgen als ze de "betaalbare" iPhone 12 of iPhone 12 Mini kopen. Ja zij zullen. Hier is een lijst met 10 functies die alle 12 iPhones zullen hebben, ongeacht de grootte of prijs.

10. Super Retina XDR-scherm

u2z2yfxcAlle vier nieuwe "appels" kregen een Super Retina XDR-display en ondersteunen high dynamic range (HDR). Apple beweert dat dit "de beste OLED-schermen zijn die ooit voor een smartphone zijn geleverd, terwijl ze nog steeds de beste kleurgetrouwheid in de branche bieden".

9. Processor A14 Bionic

mzbfswoaZowel de topklasse iPhone 12 Max Pro als de kleinste iPhone 12 zijn voorzien van de nieuwste generatie Apple A14 Bionic-processor, die volgens Apple "de snelste chip in een smartphone" is. De 2020 iPad Air 4 krijgt dezelfde chipset.

8. Ondersteuning voor 5G-netwerken

cb1fa3m1Alle vier de nieuwe iPhone 12s, inclusief de goedkoopste iPhone 12 mini, ondersteunen 5G-connectiviteit. En ze zijn in staat om gegevens over te dragen met snelheden tot 2 Gbps.

Omdat 5G je batterij snel leeg zou laten lopen, introduceerde Apple de Smart Data-modus. Het schakelt de telefoon automatisch over naar het 4G-netwerk als 5G-bediening niet nodig is.

7. Dolby Vision HDR video-opname

vrzfmdwcDe camera aan de voorkant van alle Apple iPhone 12-modellen ondersteunt Dolby Vision, ontworpen voor video met een hoog dynamisch bereik (HDR). Het verschil tussen de modellen is dat de iPhone 12 Pro Max een maximale framesnelheid heeft van 60 frames per seconde voor HDR-video met Dolby Vision en 30 frames per seconde voor de iPhone Mini.

6. Keramisch schild op voorpaneel

h413aprcAlle vier de iPhones worden geleverd met een keramisch schild dat op één lijn ligt met het lichaam.

Tijdens de fabricage van het paneel zijn aan de glasmatrix sterke keramische nanokristallen toegevoegd, met als resultaat een materiaal dat zo sterk is als keramiek en transparant als glas.

Apple zegt dat de testgegevens van Ceramic Shield hebben geconcludeerd dat de iPhone 12-serie vier keer beter bestand is tegen vallen dan de iPhone 11.

5. Waterbestendigheid

niwhlezdAlle vier nieuwe iPhones hebben een IP68-classificatie. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen onderdompeling tot een diepte van 6 meter gedurende ongeveer 30 minuten.

4. Compatibel met MagSafe-accessoires en draadloze opladers

rv20o34wAlle 12 iPhones zijn compatibel met MagSafe magnetisch opladen, dat is ontworpen om de draadloze oplaadmogelijkheden van nieuwe smartphones te verbeteren. Het vermogen is 15 watt.

MagSafe kan ook elk apparaat van stroom voorzien dat de Qi-standaard voor draadloos opladen ondersteunt, maar het zal niet magnetisch worden vergrendeld zoals de iPhone.

3. Ondersteunt nachtmodus in de camera

4tadxtjoEen andere handige functie die alle 12 iPhones hebben, is ondersteuning voor de nachtmodus. Dit betekent dat de cameramodus van de iPhone automatisch wordt ingeschakeld wanneer het donker genoeg wordt om hem te gebruiken.

De volledige iPhone 12-serie ondersteunt de nachtmodus op zowel de camera aan de achterkant als aan de voorkant.

2. Camera aan de voorkant 12 MP en ondersteuning voor Audio Zoom

ny5jumcqAlle iPhones 12 zijn uitgerust met een 12 MP camera aan de voorkant en een diafragma van f / 2.2.Alle vier de modellen ondersteunen ook audiozoom, een van de belangrijkste camerafuncties van de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Tijdens video-opnamen kunt u met de audiozoom externe geluiden dempen en tegelijkertijd het geluid versterken dat afkomstig is van een specifiek object waarop de videofinder is gericht (ook moet vergroting worden gebruikt).

1. Nieuwe kleuroptie

qodigp40Pacific Blue is een nieuwe kleur die Apple heeft toegevoegd aan alle nieuwe modellen van zijn Apple-smartphone. De Pacific Blue ziet er erg solide en mooier uit dan de standaard witte of zwarte kleuren. Het enige jammer is dat deze schoonheid hoogstwaarschijnlijk in een duurzame hoes zal worden verborgen.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur