huis Eten en drinken 10 populairste energiedrankjes ter wereld

De 10 populairste energiedrankjes ter wereld

Energiedranken worden elk jaar steeds populairder op de markt voor koolzuurhoudende dranken. In de levensstijl van de jongere generatie is er in de meeste gevallen geen interne dagelijkse routine - de slaaptijd kan zowel 's nachts als overdag beginnen. Dat is de reden waarom stroomingenieurs in trek zijn bij mensen over de hele wereld.

Het drinken van energiedrankjes is niet zo ongevaarlijk als het op het eerste gezicht lijkt. De meeste artsen praten over het veroorzaken van onvermijdelijke schade aan de gezondheid van een persoon wiens passie verkwikkende frisdrank is. In Rusland hebben ze zelfs een wet uitgevaardigd die minderjarigen verbiedt dergelijke goederen te kopen.

Het eten van grote hoeveelheden energiedrankjes kan tot verslaving leiden vanwege bepaalde chemische eigenschappen van de stoffen die ze bevatten - cafeïne, taurine en suiker. Om te weten wat u beter kunt kopen, presenteren we beoordeling van de meest populaire energiedrankjes ter wereld met de minste hoeveelheid schadelijke stoffen.

10. Cocaïne

jvf1hfloDe Britse drank, uitgebracht in 2008, onder de dubbele naam Cocaïne, is wijdverspreid in Europa en de Verenigde Staten. In Rusland is deze power engineer minder bekend, hij kan op weinig plaatsen verkocht worden. Dit is een van de meest stimulerende en tegelijkertijd schadelijke frisdrank ter wereld. Het bevat cafeïne (8 kopjes sterke koffie), grote hoeveelheden suiker en taurine.

Nadat de energiedrank was vrijgegeven, vond de gezondheidszorg hem te sterk en schadelijk. Het drankje werd onmiddellijk verboden, maar na een tijdje werd de productie hervat. Het werd niet meteen gegeven om zo'n naam te dragen, alleen na een rechterlijke beslissing.

9. Hype

jludm31rEen product dat in 1990 zijn reis door 40 landen over de hele wereld begon. De energiedrank wist zijn klanten meteen te overtuigen door zijn uitstekende werking. Nadat hij het had ingenomen, voelde de persoon een grote golf van energie.

Toegegeven, de inhoud van de drank is niet helemaal gezond. Het bevat veel cafeïne, maar liefst 6 kopjes sterke koffie, de hoeveelheid suiker, zoals in een grote chocoladereep, en een paardendosis taurine. Weinig mensen geven echter om al deze ingrediënten, het belangrijkste is dat er een resultaat is.

8. Flits

egf41jpfEen vrij goedkope energiedrank die populair is bij jongeren. Voor een fles van een halve liter vraagt ​​de fabrikant gemiddeld slechts 50 roebel. Het belangrijkste is dat de kwaliteit van de drank waar is.

De invloed van een energeticum op het menselijk lichaam duurt slechts een paar uur, maar het is van zeer hoge kwaliteit - een goed humeur is onmiddellijk verzekerd. Rondom Flash doen echter geruchten de ronde dat de samenstelling op het etiket niet overeenkomt met de werkelijkheid. Misschien is dit waar, of misschien gewoon feedback van slechte concurrenten.

7. NOS

hfetlo5hDe naam van de volgende drank draagt ​​de bekende afkorting voor lachgasvloeistof voor auto's, wat de motor een enorme acceleratie geeft. Hetzelfde gebeurt met iemand die dit energetisch accepteert. Dankzij het hoge gehalte aan cafeïne, taurine en koolstofdioxide (bubbels) is het effect zo snel.

Wees echter voorzichtig bij het gebruik van deze drank. Het hoge gehalte aan schadelijke stoffen in de samenstelling van de energiedrank kan duizeligheid of bewustzijnsverlies veroorzaken. In 2012 werd een geval geregistreerd waarin een meisje dat 2 blikjes NOS dronk, gewoon flauwviel.

6. RockStar

gamsno4zDeze energiedrank verscheen vrij recent in 2017 in de schappen van Russische winkels, maar is al behoorlijk populair geworden.Er zijn nu verschillende smaken beschikbaar: origineel, citroen, guave en wilde bessen. Volgens onderzoek is RockStar minder schadelijk dan de bovenstaande.

Het bevat slechts 4 kopjes sterke koffie per blik van 0,5 liter, minder taurine en minder suiker. Sommige van de verkwikkende stoffen zijn vervangen door natuurlijke producten zoals ginseng en guave. Maar toch zal het gebruik van een grote hoeveelheid desastreuze gevolgen hebben.

5,5 uur energie

bkipuygqAmerikaanse drank 5-Hour Energy opent de vijf leiders van de meest populaire energiedranken ter wereld met de minste hoeveelheid schadelijke stoffen. Het bevat natuurlijk ook schadelijke stoffen, maar minder dan de rest. De fabrikant beweert over het algemeen dat zijn product bijna onschadelijk is.

Vooral 5-Hour Energy is populair bij sporters. Het wordt beschouwd als een goede stimulator van spiermassa-activiteit. Het bevat aminozuren, vitamine B en cafeïne, waarvan het gehalte gelijk is aan 2 sterke kopjes koffie. Wat de eigenaar van het bedrijf ook zegt, deze energetische bevat ook schadelijke stoffen.

4. Monster

te0u0bv0De vierde plaats gaat naar de vrij populaire energiedrank Monster, die in 2002 in productie ging. Even later bereikte hij Rusland. Het voordeel van deze energiedrank is dat deze geen cafeïne en natuurlijk sap bevat.

Van de schadelijke stoffen zijn alleen taurine en een grote hoeveelheid sucrose opgenomen. Deskundigen zijn nog steeds sceptisch over dit drankje, omdat het ingrediënten bevat die het zenuwstelsel stimuleren. Gemiddeld is de prijs van een monster 130 roebel voor een blik van 0,5 liter.

3. Adrenalinestoot

0sllruvxDe drie leiders zijn de beroemde energiedrank Adrenaline Rush, geproduceerd sinds 2010. De samenstelling van schadelijke stoffen omvat cafeïne, guarana-extract en ginseng. De hoeveelheid cafeïne in de energie is echter gelijk aan 1,5 kopjes sterke koffie en het bevat ook een nuttig vitaminecomplex.

De kosten van een blikje Adrenaline Rush variëren van 150 roebel. Deze drank wordt niet aanbevolen voor gebruik door jongeren onder de 18 jaar. Deskundigen dringen ook aan op een beperkte inname van dit product, omdat het complicaties van het menselijk zenuwstelsel kan veroorzaken.

2. Branden

fuzihbemDe energiedrank van The Coca Cola Company neemt de tweede regel van de beoordeling in, omdat deze een minimum aan schadelijke stoffen bevat. Het bevat een goed vitamine B-complex. De drank is populair in meer dan 80 landen van de wereld, waaronder Rusland.

Burn bevat echter cafeïne en taurine, maar in kleinere hoeveelheden. De kosten van een energie-ingenieur beginnen vanaf 100 roebel, het hangt allemaal af van het winkelnetwerk. Het kleine gehalte aan schadelijke stoffen maakt de drank niet veilig. Het gebruik ervan moet tot een minimum worden beperkt.

1. Red Bull

r4zwaqv4De eerste plaats van de meest populaire energiedrankjes ter wereld met de minste hoeveelheid schadelijke stoffen gaat naar het geesteskind van het Thaise bedrijf Red Bull. De drank onderscheidt zich door de minimale hoeveelheid cafeïne (1 kopje sterke koffie) en taurine. Het tonische effect wordt bereikt dankzij speciale natuurlijke ingrediënten.

Voor het eerst verscheen Red Bull in 1992 in Hongarije. Hij bereikte Rusland pas in 2006. Waarschijnlijk kent iedereen de reclame voor een product op tv, dat zich onderscheidt door creativiteit en originaliteit. De zin "Red Bull - inspireert!" werd veel gebruikt door de mensen. De energieke heeft zijn positie op de 1e plaats volledig bevestigd dankzij een groot aantal onderzoeken en recensies.

Het consumeren van elke vorm van energiedrank leidt echter tot gezondheidsproblemen. Voor sommige mensen met neurologische aandoeningen is het over het algemeen gecontra-indiceerd. Maar als u toch besluit om een ​​energiedrank te gebruiken, zorg er dan voor dat u onze beoordeling gebruikt, aangezien deze de meest populaire producten bevat die de minste schade toebrengen aan de gezondheid.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur