huis Mensen 25 mooiste actrices in Hollywood

25 mooiste actrices in Hollywood

Hollywood is de bron van filmlegendes en een trendsetter in de televisie-industrie. En de actrices die in Hollywood-films verschijnen, trekken steevast mannelijke aandacht en waarderende vrouwelijke aandacht. Het is erg moeilijk om te selecteren de mooiste actrices in Hollywoodwant schoonheid is in de ogen van de toeschouwer. In onze top 25 vergelijken we de schoonheid van de ene dame niet met de andere, noch rangschikken we ze van mooiste actrice tot minst. We presenteren onder uw aandacht de hitparade van die Hollywood-schoonheden, die door het publiek werden herinnerd voor succesvolle kassafilms.

25. Angelina Jolie

zo3tfsmcZe speelde in hits als "Lara Croft: Tomb Raider", "Mr. and Mrs. Smith", "Salt", "Maleficent" en nam deel aan de stemacteurs van "Kung Fu Panda". Jolie heeft een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol. Ze heeft onlangs de beslissing genomen om het uit te maken met haar man, Brad Pitt. Wie weet, misschien maakt een van Angelina's miljoenen fans een kans.

24. Jennifer Aniston

z0siiamaTot nu toe blijft de ster van de serie "Vrienden" het idool van veel jonge (en niet zo) mensen. Ze komt voor in populaire films zoals Marley and Me, American Divorce en Bruce Almighty. Aniston was ook getrouwd met Brad Pitt tot het moment dat hij Jolie ontmoette.

23. Margot Robbie

dqtgkjugDe beeldschone Harley Quinn van "Suicide Squad" werd meteen verliefd op het publiek, in tegenstelling tot de bekritiseerde Joker, gespeeld door Jared Leto. Ze is genomineerd voor verschillende prijzen en won een Empire Award voor haar optreden in The Wolf of Wall Street.

22. Gal Gadot

tmdueolmDe 31-jarige Israëlische actrice is vooral bekend van haar rollen in verschillende delen van Fast and the Furious. Ze speelde ook als Wonder Woman in Batman v Superman. Gadot diende, net als andere Israëlische vrouwen, in het leger. Ze ontving de rang van een officier, maar verliet de dienst voor een carrière in de bioscoop.

21. Rachel McAdams

rqmk5zmbDe 37-jarige Canadese actrice is vooral bekend van haar rol in Mean Girls. In 2009 was ze Irene Adler in Guy Ritchie's Sherlock Holmes, en haar co-ster was Robert Downey Jr. McAdams werd gecast voor Sue Storm in Fantastic Four, maar de rol werd gegeven aan een ander lid van de mooiste actrices, Jessica Alba.

20. Jessica Alba

rytbkiheZe is verschenen in bestsellers als Fantastic Four, Good Luck Chuck en Sin City. Volgens het tijdschrift "Maxim" behoorde ze in 2001 tot de 100 meest sexy vrouwen.

19. Zoe Saldana

krokc2a5De 38 - jarige actrice speelde de rol van Gamora met een groene huid met ronde vormen in Guardians of the Galaxy Vol. Overigens is het tweede deel van "Guardians of the Galaxy" binnen lijst met de meest verwachte filmpremières van 2017

De beroemdste rol van Zoë was in de Avatar van James Cameron. Ze werd persoonlijk gekozen door Cameron.

18. Megan Fox

yowdx5npToen Megan een klein meisje was, smeekte ze haar ouders constant om haar naar acteerlessen te sturen. Het was duidelijk dat ze echt actrice wilde worden, en haar wens kwam uiteindelijk uit.

17. Mila Kunis

gz3zfmdeDe actrice, oorspronkelijk uit Oekraïne, speelde in vele kleine rollen totdat ze haar geweldige kans kreeg in de film "In Flight".Meg Griffin spreekt met haar stem in de animatieserie Family Guy. Ze is ook bekend van haar rol in Black Swan, waarvoor Kunis een Saturn Award ontving.

16. Emma Stone

fvworvykIn 2008 speelde de charmante roodharige 27-jarige actrice ondergeschikte rollen in de films Boys Like It en The Ghosts of Girlfriends Past. De hoofdrol ging naar haar in "Welcome to Zombieland", en in 2012 werd ze Gwen Stacy in "The Amazing Spider-Man".

15. Melissa McCarthy

inhqmkkuHij is in alle opzichten een Hollywood-zwaargewicht. Maar wie zei dat mooie Hollywood-actrices uitzonderlijk dun zijn? McCarthy bewijst uit eigen ervaring dat het opbouwen van een succesvolle acteercarrière niet afhangt van de figuur. Ze is getalenteerd, geestig en werd in 2013 vermeld in de Forbes 100 Most Influential Celebrities.

14. Marion Cotillard

mwkfhtumActrice, milieuactivist, zanger, songwriter en woordvoerder van Greenpeace. Ze heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar rollen in vele films, zoals Midnight in Paris, The Long Engagement, Nine, Rust and Bone. Ze won in 2008 ook een Oscar voor Beste Actrice in Life in a Pink Light.

13. Cameron Diaz

ckpmlsexIn 2013 werd de elegante en glimlachende Cameron uitgeroepen tot de best betaalde actrice in Hollywood. Ze speelde in vele meesterwerken van films: "The Mask", "The Wedding of the Best Friend", "Gangs of New York", "Cutie", enz.

12. Natalie Portman

dvwjjrviDe ster van de 1-3 delen van "Star Wars" verscheen voor het eerst in de film in de actiefilm "Leon", waar Portmans partner de briljante Jean Reno was. Schoonheid Natalie is de enige actrice met een dubbele nationaliteit (Israël en Amerika).

11. Scarlett Johansson

doorbufbg2Blond Scarlett is een van de moderne sekssymbolen voor vrouwen en siert ook regelmatig de kijkcijfers van de meest sexy vrouwen ter wereld.

10. Jennifer Lawrence

ims4apglThe Hunger Games Mockingjay won een Academy Award voor haar opnames in de franchise. De 26-jarige Lawrence is de perfecte combinatie van schoonheid en talent, en is in staat miljoenen harten te breken. Dit is er een van de mooiste actrices ter wereld voor vandaag.

9. Charlize Theron

kku4ldtqWie kan de glimlach van Charlize vergeten nadat hij een keer met haar naar een film heeft gekeken? Maar helaas, fans, nu zit de actrice midden in een affaire met oude vriend Seth MacFarlane. Tijdens een date met hem werd Charlize betrapt door de paparazzi.

8. Keira Knightley

ftyaqj3lDe dappere en mooie Lady Elizabeth van Pirates of the Caribbean is twee keer genomineerd voor een Oscar (2006 en 2015). Laten we hopen dat de derde keer gelukkig voor haar zal zijn. En Knightley lijkt erg op Portman en in de eerste aflevering van "Star Wars" speelde ze de rol van de Queen's dubbelganger - Sabe, en verving ze soms ook Natalie in de rol van Padmé.

7. Emma Watson

1ykl50fxZo kleine Hermione groeide op tot een van de mooiste vrouwen in Hollywood. De combinatie van haar luxe haar, aristocratisch gezicht (Emma komt uit Groot-Brittannië) en schattige figuur zal zeker de harten van veel mannen breken.

6. Halle Berry

kxy3m53mEen echte kattenvrouw: mooi, gracieus, onafhankelijk. In 2010 noemde het tijdschrift "People" Hallie een van de mooiste beroemdheden.

5. Kristen Stewart

wwz42xfnKijkend naar de vampier Edward, op zoek naar de mooie Bella (Kristen's personage) in "Twilight", dachten veel van de mannelijke kijkers waarschijnlijk: "Ik zou in zijn plaats moeten zijn!" In werkelijkheid heeft Stewart Robert Pattinson, een van de de mooiste Hollywood-acteurs mannen voor Rupert Sanders.

4. Salma Hayek

1zjhryslSensuele, verleidelijke schoonheid. Wie van de mannen zou weigeren in de rol van de slang te spelen, waarmee Salma danste in de vampier horrorfilm "From Dusk Till Dawn"?

3. Milla Jovovich

k3shgsgwWie zullen we het eerst onthouden als we 'Multipassport' zeggen? Natuurlijk de charmante en spontane Leela van The Fifth Element. En als er een zombie-apocalyps komt, is het beter om dichter bij Milla te blijven. Ze speelde in Resident Evil en weet wat ze moet doen.

2. Jennifer Lopez

lmzaqlryIn de loop der jaren wordt J. Lo steeds mooier. Ze is niet alleen actrice, maar ook zangeres, danseres, modeontwerpster en producer.

1.Emilia Clarke

3qcfm3x2Nummer één in de ranglijst van de meest sexy en meest gewilde actrices in Hollywood is de gracieuze, kwetsbare maar zeer vastberaden Mother of Dragons uit de tv-serie Game of Thrones. De geheime droom van veel mannen en mogelijk de toekomstige echtgenoot van Jon Snow. Geruchten zijn anders.

11 OPMERKINGEN

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur