huis Eten en drinken Beste light bier, beoordeling van Roskachestvo 2018

Beste light bier, beoordeling van Roskachestvo 2018

Light bier is een van de bestsellers op de alcoholmarkt. En als je een bierliefhebber bent, dan heb je waarschijnlijk verschillende soorten lightbieren geprobeerd om de beste optie te vinden. De experts van Roskachestvo deden hetzelfde. Ze onderzochten 40 merken om de merken van de hoogste kwaliteit in hun prijsklasse te selecteren.

Als gevolg hiervan zijn de leiders van de lijst zelf beste light bier 2018 Er werden 11 merken herkend, die we onder uw aandacht brengen. Experts van Roskachestvo erkenden als bier alleen die drank die was gemaakt van 80% mout en 20% ongemoute producten. En als de fabrikant gulzig was naar mout, dan is dit geen bier, maar een bierdrankje. Hiermee is het beter om er een te doen 10 ongebruikelijke manieren om bier te gebruiken.

11. Zlaty Bazant

Zlaty Bazant licht bierDe prijs is gemiddeld 84 roebel per 0,5 liter.
Fort -4,1%.

Deze verfrissende, lichte drank van een Slowaaks merk en Russische productie heeft een moutaroma, maar hop wordt slecht gevoeld. Het is gemakkelijk te drinken en ideaal voor een gezellig samenzijn met zoute snacks en vis.

Veel bierliefhebbers klagen echter dat Zlaty Bazant bijna geen uitgesproken smaak heeft en wordt geassocieerd met "iets grijs". Tegelijkertijd wordt dit bier gemakkelijk gedronken en wordt alcohol niet gevoeld, dus je kunt je laten meeslepen en overdrijven.

10. Löwenbräu

LöwenbräuPrijs - 107 roebel.
Fort - 5,4%.

Het bierdenkind van het Duitse merk is gemaakt in overeenstemming met de bierzuiverheidswet van 1516. En het merk zelf werd opgericht in 1383. Vreemd genoeg is Löwenbräu een van de weinige brouwerijen die in aanmerking komen voor deelname aan het populaire bierfestival Oktoberfest.

Löwenbräu-bier heeft een hoparoma met een lichte zuurheid en een aangename smaak met een lichte bitterheid. De nasmaak is ook bitter en vrij lang.

9. Faxe

FaxePrijs - 90 roebel.
Fort -4,9%.

Een goedkope drank voor kenners van schuimende dranken heeft een goudgele tint en een uitgesproken smaak met een hoparoma en een sterke maar aangename bitterheid. De schuimkraag van deze pils is weelderig maar vervaagt snel.

Vervaardigd door Faxe "Moscow Brewing Company" onder licentie van een Deens merk.

8. Krušovice

KrušovicePrijs - 70 roebel.
Fort - 5%.

Begin juli van dit jaar voerde Roskachestvo al een onderzoek uit naar de lichte Krušovice en vergeleek hij bier gebrouwen in Rusland en in Tsjechië. Het bleek dat de kwaliteit van de producten, ondanks het prijsverschil, een uiterst onbeduidend verschil vertoonde. Binnenlandse Krušovice wordt gebotteld in Sint-Petersburg en de productie is alleen verbonden met het Tsjechische merk door een licentie om het product vrij te geven.

Dit bier heeft een stevige klassieke smaak met natuurlijke hop en een aangename lichte bitterheid. Het schuim is weelderig en verdwijnt niet meteen, zoals veel andere fabrikanten.

Een pils van Tsjechische makelij is duurder - vanaf 150 roebel.

7. Beieren

BeierenPrijs - 66 roebel.
Fort - 5%.

Voor degenen die net licht bier ontdekken, is Beieren een goede keuze. Het is natuurlijk niet zo goed als de Duitse variëteiten, maar het is best goed, met een dicht schuim en een uitgesproken bitterheid.

Dit bier verveelt niet en de smaak blijft niet lang in de mond. Het verfrist en past goed bij het zomerseizoen, met barbecue en een goed humeur.

6. Krušovice Imperial

Krušovice ImperialPrijs - 161 roebel.
Fort - 5%.

Het enige geïmporteerde product in de beoordeling van de hoogste kwaliteit en lekkerste bier in 2018.Deze Tsjechische pils onderscheidt zich door zijn rijke amberkleur, overvloedig schuim en een zachte en delicate smaak die niet sterk aanvoelt, maar wel bitter aanvoelt. Krušovice Imperial kun je het beste gekoeld drinken, dan smaakt het het lekkerst.

5. "Three Bears"

Drie berenPrijs - 44 roebel.
Fort - 4,7%.

Hoogwaardig en goedkoop bier schuimt goed, smaakt niet bitter en past goed bij zoute snacks. Het lest de dorst perfect, en om de smaak van "Three Bears" ten volle te waarderen, drinkt u de drank in kleine slokjes. Alcohol in bier wordt gevoeld, maar de volgende ochtend doet het hoofd geen pijn. Tenzij u natuurlijk niet meerdere blikjes tegelijk drinkt en niet eens drinkt de beste wodka.

4. Stella Artois

Stella ArtoisPrijs - 127 roebel.
Sterkte - 4,8%.

Het populaire light pils kenmerkt zich door een korte houdbaarheid, wat duidt op het ontbreken van conserveermiddelen in de samenstelling. Dit bier schuimt goed, heeft een rijke smaak zonder bitterheid en een fris, licht aroma met subtiele hints van hop.

Maar alcohol wordt in Stella Artois niet gevoeld en je kunt gemakkelijk meer drinken dan je nodig hebt.

3. Heineken

HeinekenPrijs - 76 roebel.
Fort - 5%.

Top-3 van de beste bieren van Russische productie wordt geopend door Heineken, geliefd bij bierliefhebbers vanwege zijn delicate aroma en verfrissende smaak met een licht zuur. Maar niet erg rijk, dus perfect voor snacks en andere lichte maaltijden. Volgens fans wekt dit bier perfect de eetlust op en is het, net als andere schuimende dranken, beter gekoeld te drinken. Heineken is een van de de meest populaire biermerken ter wereld.

2. "Halzan"

HalzanPrijs - 42 roebel.
Fort - 4,5%.

Een van de twee merken light bier, die de beste werd in de prijscategorie van 67 tot 110 roebel per liter. Deze drank heeft een origineel ontwerp, is matig bitter van smaak en niet sterk. In het hoofd, zoals ze zeggen, raakt niet. Het schuimt sterk, heeft een aangename geur en doet niet onder voor veel duurdere analogen. Over het algemeen een prima optie als je weinig geld hebt, maar wel lekker bier wilt drinken.

1. Amstel

Amstel - het beste light bier in RuslandPrijs - 67 roebel.
Sterkte - 4,5%.

Op de eerste regel van de selectie van het beste bier volgens Roskachestvo staat een heerlijk en mooi ogend schuimend drankje. Het zal zowel beginnende bierliefhebbers als bierfijnproevers aanspreken die gewend zijn aan bier met een evenwichtige smaak en overvloedig schuim. Amstel heeft een goede bitterheid en hopgevoel, maar met mate.

Niet alle brouwers waren het eens met de beoordeling van Roskachestvo. De Brouwersbond zei dat de organisatie overtredingen beging tijdens het proeven en bij de bereiding van materialen. Bovendien waren de brouwers ontevreden over de beslissing van Roskachestvo om de geteste producten te verdelen in “lekker” en “niet lekker”.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur