huis Eten en drinken 10 van de sterkste alcoholische dranken ter wereld

10 van de sterkste alcoholische dranken ter wereld

Als voedsel de weg naar het hart van een man is, dan is drinken de weg naar zijn ziel. Dit is wat alle drankenfabrikanten weten. Daarom bedenken ze steeds rijkere en verleidelijkere smaken om hun kieskeurige klanten tevreden te stellen. Maar de kenner van goede alcohol is niet gemakkelijk te imponeren. Dat is waarom de sterkste alcoholische dranken in de wereld.

Voor wie op zoek is naar een blend waarbij je een tijdje het vuur van binnen voelt, hebben we tien van de meest indrukwekkende drankjes verzameld. Ze worden gepresenteerd in volgorde van toenemend alcoholgehalte, van minst krachtig tot meest krachtig. Misschien ga je ze ooit proberen.

10. Elixir végétal de la Grande-Chartreuse - 69% alcohol

0ywswnn4Deze kruidenlikeur, met bijna drie eeuwen geschiedenis, wordt nog steeds geproduceerd volgens het geheime recept van maarschalk Estre. Het bevat de "essentie" van meer dan 130 planten, waarvan de aromatische en geneeskrachtige eigenschappen de likeur niet alleen een van de sterkste ter wereld maken, maar ook zeer bruikbaar in redelijke hoeveelheden. De beoordelingen zeggen dat het voldoende is om een ​​paar druppels likeur op een suikerklontje te laten vallen of een kleine hoeveelheid in water te verdunnen, en vermoeidheid of een klein ongemak zal met de hand worden verwijderd.

De kruiden worden bewaard in het klooster van La Grande Chartreuse en vervolgens door de monniken verwerkt in de distilleerderij in Voiron. En de resulterende likeur blijft rijpen in eikenhouten vaten, in de grootste distilleerkelder ter wereld. De monniken beslissen wanneer de drank klaar is en bottelen deze vervolgens, die op hun beurt verpakt is in een elegante houten verpakking. Vegetal de la Grande Chartreuse wordt geleverd aan meer dan 100 landen wereldwijd.

9. Bacardi 151 - 75,5%

uqwea3gvYohoho, dit is een echte piratensterkste rum. En zelfs als je geen piraat bent, maar van geesten houdt, moet je Bacardi 151 proberen. Het is een essentieel ingrediënt in veel hoogwaardige cocktails en kan je keel verbranden als je onzorgvuldig nipt. Eenmaal binnen brandt het echter niet meer, maar geeft het een aangename warmte af.

De afdronk van Bacardi 151 is fruitig, en volgens de fabrikant zitten er eiken- en vanille-tonen in het aroma. Afgaande op de beoordelingen van experts heeft deze rum maar één nadeel: hij is er gemakkelijk mee te drinken.

8. Devil Springs Vodka - 80%

faelvfhkDit is de perfecte wodka voor zelfgemaakte likeuren. Van gedroogd fruit tot kruiden, niets kan aan haar vurige woede ontsnappen. En wanneer de essentie van uw fruit en kruiden zich overgeven aan de genade van alcohol, verdunt u het mengsel eenvoudig met water in een verhouding van 1: 1 en krijgt u de meest gewone wodka, maar met een ongebruikelijke smaak.

7. Pincer Shanghai Strength - 88,8%

31ncceufDeze supersterke Scotch-wodka is waarschijnlijk gemaakt om de kou te bestrijden. Maar wie wil de kou bestrijden zonder normaal te kunnen ademen? Fabrikanten beweren echter dat het een gezonde drank is die mariadistel en vlierbessenextracten bevat voor leverondersteuning.

Een van de sterkste sterke dranken ter wereld werd geproduceerd in een beperkte oplage en voornamelijk bedoeld voor de Chinese markt.

Schotland is trouwens de thuisbasis van het sterkste bier ter wereld. Het heeft de veelzeggende naam "Slangengif" en bevat 67,5% alcohol. Er zit zelfs een sticker op die waarschuwt dat dit bier in kleine porties gedronken moet worden vanwege zijn zeer hoge sterkte.De ingrediënten om het "Snake Venom" te maken waren rokerige turfgerookte mout en twee soorten gist. Misschien komt dit bier er ooit in beoordeling van het beste bier volgens Roskachestvoals experts zo'n krachtige spoeling durven te proberen.

6. Poitin 1661 - 90%

yfl0fo0vEen nationale Ierse drank met een rijke geschiedenis is een variëteit aan maneschijn. Het werd gekookt in kleine koperen potten ("pota") van gerst of aardappelen.

In 1661 werd de verkoop en bereiding van potina in Ierland verboden vanwege problemen bij het belasten ervan en als onderdeel van een grotere Britse poging om de Ierse cultuur te onderdrukken. Dit verbod duurde meer dan drie eeuwen en is nog steeds van kracht in Noord-Ierland.

5. Mariënburg rum - 90%

MarienburgGedurende zijn evolutie heeft deze alfamannetje met rum zijn toch al rijke textuur verbeterd. De parel op de kroon van Suriname, deze 90% rum is een welkomstgeschenk voor elke sterke drankkenner. Een echte Mariënburg-rum van 90% kunt u echter alleen in Suriname zelf kopen. Voor exportproducten werd het alcoholpercentage teruggebracht tot 81%.

4. Bruichladdich X4 Quadrupled Whisky - 92%

zo2h4ujeDe sterkste moutwhisky wordt gemaakt volgens een 17e-eeuws recept. Het wordt vier keer verfijnd, waardoor het een extreem pure alcoholische drank is.

Een experiment met deze whisky heeft aangetoond dat hij krachtig genoeg is om een ​​sportwagen te accelereren naar 160 kilometer per uur. Als hij het kan met een sportwagen, stel je dan voor wat hij met je lichaam kan doen.

3. Everclear Grain - 95%

dgez1jeyDe top 3 van sterkste dranken ter wereld wordt geopend door wodka, die al lang verboden is in de VS en Canada. Door zijn neutrale smaak is het ideaal voor het bereiden van alcoholische mengsels. In 1979 ging ze het Guinness Book of Records binnen als de sterkste alcoholische drank.

Als je dapper genoeg bent om het netjes te proberen, zorg er dan voor dat je je lokale alarmnummer met snelkeuze hebt.

2. Cocoroco - 96%

rir40iznDe alcoholische drank, afkomstig uit Bolivia, wordt meestal verkocht in krokodillenblikken. Het is gemaakt van suikerriet en kokos en is illegaal in sommige buurlanden van Bolivia, zoals Chili (waar alle alcoholische dranken met een alcoholpercentage van meer dan 55% per volume illegaal zijn).

Een zeldzame maag zal Cocoroco onverdund weerstaan. Meestal wordt deze helse spoeling gedronken, verdund met koele thee of toegevoegd aan verschillende cocktails.

1. Wratislavia Spirytus - 96%

wvr01gofDe sterkste wodka ter wereld, gemaakt in Polen, is niets meer dan vloeibaar vuur. Het is geurloos en ziet er voor het ongetrainde oog precies uit als water. Maar het is de moeite waard om slechts één slokje van deze drank te nemen, zij het in verdunde vorm, en het wordt duidelijk dat dit helemaal geen water is, maar de meest overweldigende ervaring voor je smaakpapillen.

De naam - "Bratislava Spiritus" - verwijst helemaal niet naar Polen. Maar hier zijn alle vragen voor de fabrikant.

Met strikte kwaliteitsnormen en een reinigingssysteem op meerdere niveaus, is Wratislavia Spirytus de ideale basis voor premium alcoholische melanges en zelfs desserts.

In zijn pure vorm wordt de sterkste alcohol ter wereld niet aanbevolen om te consumeren. Ze zeggen dat het de binnenkant van je leven kan beschadigen. We zullen het niet controleren en we adviseren u niet.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur