huis Mensen De grootste borsten ter wereld: Top 10, foto

De grootste borsten ter wereld: Top 10, foto

Sommige dames hebben van nature grote en mooie borsten. Anderen zoeken hulp bij plastisch chirurgen. Natuurlijk trekken gewelfde vormen onmiddellijk de aandacht van iedereen naar een vrouw. Ze brengen echter ook veel risico's met zich mee, van rugpijn tot het scheuren van het implantaat. Om nog maar te zwijgen van het feit dat u uw levensstijl aanzienlijk zult moeten veranderen, speciale beha's zult moeten dragen en de gelegenheid om op uw buik te slapen moet opgeven.

Onze ranglijst laat zien top 10 vrouwen met de grootste borsten ter wereld... Sommige van deze borsten zijn zo groot dat we niet anders kunnen dan ons afvragen: hoe kun je ermee lopen of staan?

10. Maria Zarring - Ruslands grootste borsten

Maria Zarring heeft de grootste borsten in Rusland

De Russische actrice, model en tv-presentator is de eigenaar van de grootste natuurlijke buste in Rusland. Haar borstomvang is 12, met een hoogte van 165 cm en een gewicht van 63 kg. Dergelijke chique vormen zijn natuurlijk het voorwerp van veel aandacht, en niet altijd gezond. Daarom moet Maria naar het gezelschap van lijfwachten.

9. Annie Hawkins

Annie Hawkins natuurlijke borsten

Deze 61-jarige Amerikaanse is uniek omdat ze de grootste natuurlijke borst ter wereld heeft. Haar plaat werd in 1999 opgenomen in het Guinness Book of Records. Annie's borsten wegen elk ongeveer 22,5 kg.

Hawkins stelt dat haar grote buste begon te groeien rond de leeftijd van 9. Een vergelijkbare aandoening in de geneeskunde wordt "borsthypertrofie" genoemd, dat wil zeggen dat de borstklieren in een alarmerend tempo groeien. Veel artsen raadden Annie aan om een ​​borstverkleining te ondergaan, maar de vrouw antwoordde dat ze geen ruzie wilde maken met de natuur. En geen wonder: dankzij haar gegevens kon ze als model de wereld rondreizen, in verschillende films voor volwassenen schitteren en miljonair worden.

8. Christy Love

Christy Love

Christie is een van de meest ongewone mensen ter wereld, werkt ze als masseuse en verdient ze meer dan $ 1000 per dag door klanten te slaan en te verpletteren met haar enorme vermogen. Mensen die geïnteresseerd zijn in zowel traditionele massage als entertainment voor volwassenen, komen naar haar toe. Love beweert dat haar massage "je in staat zal stellen om je op het heden te concentreren en je de kans zal geven om alle aspecten van je natuur te leren kennen, en niet alleen een deel van je persoonlijkheid." Christie's borsten wegen momenteel 7,7 kg per stuk

7. Chelsea-bedels

Chelsea Charms

In 2000 verwierf Chelsea implantaten van polypropyleenvezel. Ze nemen vocht op uit het lichaam en dankzij dit groeien de borsten van Chelsea constant en langzaam.

Chelsea beweert de grootste kunstborst ter wereld te hebben, maar tot nu toe heeft Maxi Mounds het record voor het dragen van polypropyleen borsten. Momenteel is het gebruik van vezelimplantaten in de VS en de EU verboden vanwege het hoge risico op complicaties, daarom is Chelsea een van de weinige eigenaren.

6. Haruhi Miwako

Buste van Haruhi Miwako

Een andere vrouw die beweert de eigenaar te zijn van de grootste buste ter wereld. Tegelijkertijd zijn de borsten van Miwako geen creatie van plastisch chirurgen, maar een geschenk van Moeder Natuur. Haruhi houdt van games en anime en heeft een leger fans op internet. Ze beweert dat haar borsten haar geen ongemak bezorgen.Het blijft echter groeien als gevolg van een genetische aandoening die bekend staat als borsthypertrofie.

5. Myra Hills (Bishine)

Myra Hills-kist

Dit Duitse volwassen model en actrice beweert de grootste vergrote borsten ter wereld te hebben. Elk van haar borsten weegt tien kilo en bevat 12 liter siliconen.

Zij is de zelfverklaarde "miss tieten van het universum" die daar niet kan stoppen. Myra beweert dat haar huidige implantaten nog kunnen worden uitgebreid en dat is ze ook van plan.

4. Sabrina Sabrok

Sabrina Sabrok

De top vijf van vrouwen met de grootste borsten omvat een Argentijnse tv-presentator, rockster en actrice. Sabrina is zelf beroemd, maar haar gigantische implantaten hebben hun eigen fans.

In tegenstelling tot de meeste deelnemers in onze collectie, wordt de carrière van Sabrok niet geassocieerd met haar gewelfde vormen. Haar groep toerde door Europa, Mexico, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. Naast haar muzikale prestaties heeft Sabrina een BA in Buenos Aires en is ze jarenlang muziekleraar in het basisonderwijs geweest. Ze woont momenteel in Mexico-Stad, werkt aan een comedyshow en poseert voor Playboy Mexico.

3. Susan Sykes

Susan Sykes borst

Dit fetisjmodel met de artiestennaam Basti Hart werd beroemd door het breken van bierblikjes met haar buste op The Man Show. Hiervoor ging Sykes het Guinness Book of Records binnen als de vrouw die in één minuut het grootste aantal vernietigde bierblikjes met haar borst vernietigde.

Susan vertelt de doktoren dat ze erg blij is met de enorme implantaten die al 30 jaar deel uitmaken van haar lichaam en ze gebruikt om voorwerpen op het podium kapot te slaan. Ze kan er zelfs watermeloenen mee "prikken", waarvoor ze de bijnaam "vrouw met een stalen kist" kreeg. Basti verzekerde haar kostbare borsten voor een mooi bedrag.

2. Christina Hendrix

Christina Hendrix borsten

Ze heeft niet de grootste borstomvang ter wereld, maar ze heeft zeker de grootste borst in Hollywood. Deze ronde Mad Men-ster lijkt meer op Hollywood-schoonheden Jaren 50 dan de magere fitnessfreaks van vandaag.

Hoewel Christina trots is op haar lichaam en vaak pronkt met uitstekende charmes op de rode loper, raakt ze nooit betrokken bij naaktscènes. De actrice gelooft dat seksualiteit zelfvertrouwen en persoonlijkheid is die niet bij een bepaald lichaamstype passen. "Ik werd in deze branche vanwege mijn uiterlijk afgewezen, maar het maakte me alleen maar sterker en vastberadener", zegt Hendrix.

1. Maxi-heuvels Maxi Mounds - 's werelds grootste kist

Het Amerikaanse model en voormalig stripper staat bekend om haar extreem grote polypropyleen borstimplantaten. Ze irriteren het borstweefsel, waardoor het continu groeit terwijl de implantaten zich vullen met het vocht dat uit het lichaam wordt "gezogen".

In 2005 werd de naam Maxi Mounds in het Guinness Book of Records opgenomen als eigenaar van de grootste kunstborsten ter wereld. Volgens metingen die zijn uitgevoerd vóór de uitreiking van het Guinness World Records-certificaat, is de borstomtrek van Max 91,44 cm en de borstomtrek 153,67 cm.

Het is moeilijk te zeggen waarom vrouwen met een normale borstomvang beslissen over extreme borstvergroting. Hun plastisch chirurgen en partners lijken het niet erg te vinden. Maar lopen met een paar kilo overtollig gewicht op uw borst is misschien niet comfortabel of gezond.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur