huis Eten en drinken De gevaarlijkste en veiligste producten, beoordeling van Roskachestvo

De gevaarlijkste en veiligste producten, Roskachestvo-beoordeling

Wat er ook gebeurt in het land en de wereld, mensen moeten elke dag eten en drinken. Inclusief experts van Roskachestvo, die een lijst hebben samengesteld met de beste en slechtste productcategorieën op het gebied van veiligheid en kwaliteit. En we stellen het onder uw aandacht en vertellen u wat er zo gevaarlijk was in goederen van lage kwaliteit.

Hoe is het testen gedaan?

De testresultaten voor alle voedsel- en drankcategorieën werden samengevat.

In elke categorie werd rekening gehouden met het aantal producten met een nulscore, evenals met producten die een hoge score behaalden - 4,5 of hoger.

Vervolgens berekenden de experts het percentage van de veiligste producten van de hoogste kwaliteit uit het totale aantal geteste merken (TM). Hoe hoger dit percentage was, hoe hoger de veiligheid van de categorie.

Dezelfde regel was van toepassing op gevaarlijke productcategorieën. Hoe hoger het percentage producten van lage kwaliteit, hoe slechter de categorie.

De uiteindelijke beoordeling omvat vertegenwoordigers uit categorieën waarin er minstens 17 merken zijn. Als er in een categorie niet alleen producten waren met het keurmerk, maar ook meer dan drie TM waarvan de beoordeling opnieuw was ingesteld, werd deze uitgesloten van de lijst met veilige categorieën.

De veiligste voedselcategorieën

De lijst bevat:

 • Wodka
 • Ongeraffineerde zonnebloemolie
 • Drogen
 • Boekweit graan
 • Zure room

00gcok3y

De gevaarlijkste voedselcategorieën

De lijst bevat:

 • Varkensvlees kebab
 • Geglazuurde wrongel
 • Cognac
 • Cervelat
 • Ontbijtgranen

rk4ujw1k

Gevonden in de gevaarlijkste voedingsmiddelen uit verschillende categorieën

 1. Cognac is een duidelijk teken van namaak. Dit betekent dat veel van de monsters die in het Raskarstvo-laboratorium een ​​rigoureuze selectie hebben ondergaan, zijn gemaakt van niet-druivenalcohol.
  We kunnen zeggen dat de categorie "cognac" over het algemeen geen geluk heeft. Geen van zijn vertegenwoordigers slaagde erin het keurmerk te verdienen en bij 16 merken werd de beoordeling helemaal op nul gezet.
 2. Het bleek dat populaire producten als bier en tomatensap tot vergiftiging kunnen leiden. In producten van lage kwaliteit uit deze categorieën hebben experts smaakcomponenten en schadelijke micro-organismen geïdentificeerd. Daarnaast had Roskachestvo vragen over de kwaliteit van waterzuivering in deze dranken.
 3. In de categorie "zuivelproducten" zijn de gevaarlijkste in termen van kwaliteit cottage cheese en boter met een vetgehalte van 82,5%. Meestal wordt zo'n ongenode gast als E. coli, evenals plantaardige vetten en antibiotica, aangetroffen in zuivelproducten.
 4. Andere ongenode gasten vestigden zich in granen van lage kwaliteit - kevers, zowel levend als al dood, gevaarlijke chemicaliën (pesticiden) en mengsels van metalen met magnetische eigenschappen.
 5. In zalmkaviaar - de slechtste vertegenwoordiger van de categorie "vis en zeevruchten", wordt vaak Escherichia coli aangetroffen, het is ook E. coli. Vier keer hebben experts van Roskachestvo stafylokokkenbacteriën gevonden in de geteste monsters, die etterende infecties van verschillende organen en weefsels kunnen veroorzaken, evenals andere pathogenen.
 6. Volgens de resultaten van een onderzoek naar gevaarlijke en veilige voedingsproducten uitgevoerd door Roskachestvo in 2020, bleek dat er varkenssjasliek, dumplings en Domashny-gehakt zijn - Russische roulette. Gevaarlijke vleesproducten bevatten antibiotica, Escherichia coli en veel schadelijke micro-organismen.
 7. En zelfs dat, zo lijkt het, kunnen het veiligste droog- en voedselzout uit de categorie "kruidenierswaren" een bedreiging voor de gezondheid vormen. Ze kunnen Escherichia coli bevatten, een mycotoxine genaamd ochratoxine A en de veroorzaker van aardappelziekte.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur