huis Mensen De meest invloedrijke Russische actrices van het decennium

De meest invloedrijke Russische actrices van het decennium

Over de top 10 hebben we al geschreven de meest invloedrijke acteurs in Rusland afgelopen decennium, volgens de analytische publicatie "Bulletin of the kinoprokatchik". Het is tijd om erover te praten de meest invloedrijke Russische actrices... Ze werden beoordeeld op basis van 10 parameters:

  1. het aantal projecten waaraan de actrice heeft deelgenomen,
  2. aantal hoofdrollen,
  3. deelname aan buitenlandse cinema,
  4. deelname aan de reclame voor films waarin ze speelde,
  5. niveau van media-aandacht,
  6. beschikbaarheid van onderscheidingen van festivals,
  7. de aanwezigheid van filmprijzen,
  8. populariteit van Instagram-account,
  9. wat was het budget van de 5 duurste films met de deelname van de actrice,
  10. wat was de cumulatieve opkomst van de 5 meest succesvolle projecten met de deelname van de actrice.

10. Irina Gorbacheva

ra0xfggh

Een van de beste actrices van het decennium verraste onlangs haar fans (en er zijn er bijna 2 miljoen op Instagram alleen) door haar gezicht tot nul te scheren. En in haar vrije tijd van schokkend, wordt Irina gefilmd in videoclips, bezig met nasynchronisatie en neemt ze deel aan het filmen van films en series ("Chiki", "Ik val af", "Young Guard", enz.).

9. Anna Mikhalkova

lfgwtlir

De oudste dochter van Nikita Mikhalkov en de geëerde kunstenaar van Rusland kreeg ook de beoordeling van de belangrijkste actrices van het land.

Hoge scores leverden haar vele prijzen op (Golden Eagle voor Beste Actrice in de film Love with an Accent, Kinotavr-prijs voor Beste Actrice in Cococo, etc.), evenals geweldige prestaties. In de filmografie van Mikhalkova zijn er meer dan 50 rollen in binnenlandse films en feuilletons. En zelfs Stephen King is in de wolken met de serie "Epidemic", waarin Anna speelde. Hij noemde het "spaghettiwestern met Russische huurmoordenaars, en iedereen drinkt wodka!"

8. Ksenia Rappoport

50i0xdd5

People's Artist of the Russian Federation, filantroop en gewoon een schoonheid speelde in veel Russische en buitenlandse films, waaronder de historische film Rasputin, de Anglo-Amerikaanse verfilming van Anna Karenina, het Italiaanse romantische drama The Man Who Loves en de film Sissi, opstandige keizerin ".

Bovendien heeft Rappoport een rijke "trackrecord" van tv-series, zoals "Liquidation", "Empire under attack", "Isaev", "Yesenin", enz. Ze heeft herhaaldelijk prijzen ontvangen voor de beste vrouwelijke rollen in films, en in 2008 werd ze gastheer van de openings- en sluitingsceremonie van het 65e Filmfestival van Venetië.

7. Julia Peresild

er0vctrp

De eerste, maar niet de enige Julia in de lijst van de belangrijkste Russische actrices van de afgelopen 10 jaar, onderscheidt zich door haar hoge efficiëntie.

Ze heeft 51 rollen in verschillende films en tv-series, waaronder 'Plot', 'Yesenin', 'Five Brides', 'Saboteur 2: The End of the War', 'Cold Tango', 'Zuleikha Opens Her Eyes' en 'Battle for Sevastopol' ".

Voor de laatste film ontving Peresild de Gouden Adelaar voor Beste Actrice in een film en won hij het 5e Internationale Filmfestival van Peking voor Beste Actrice. Het succes van deze actrice werd opgemerkt door de president van Rusland, Vladimir Poetin, zelf, die haar in 2012 de prijs van de president van de Russische Federatie voor jonge culturele werkers overhandigde.

6. Julia Vysotskaya

d4jmxikx

De geëerde kunstenaar van de Russische Federatie heeft een uitgebreidere bibliografie dan een filmografie. Ze heeft veel boeken gepubliceerd over lekker en gezond eten, en dat is niet verwonderlijk, want Yulia leidt sinds 2003 het programma "Eat at Home!" Op NTV.

Voor de film Paradise ontving Julia de Nika- en Golden Eagle-prijzen voor Beste Actrice in een film, evenals de prijs van het 54e Internationale Filmfestival in het Spaanse Gijon (en opnieuw voor Beste Actrice).

5. Christina Asmus

lmevkggd

Een groot publiek op Instagram (3,9 miljoen mensen) en frequente zoekopdrachten op Yandex hielpen Kristina om in de top 5 van meest invloedrijke Russische actrices van het afgelopen decennium te komen.

Asmus is klaar om te verschijnen in provocerende films zoals "Text", maar ook in hooligan-komedies als "Understudy" en "What Men Do". Als je echter naar een serieuze Christina in een serieuze film wilt kijken, raden we de nieuwe verfilming van "The Dawns Here Are Quiet ..." of het tweede deel van "Champions" aan.

4. Vera Brezhnev

c2x3xgon

Ex-lid van de groep "VIA GRA", en nu een van de meest populaire Russische actrices en zangers. Op Instagram heeft ze meer dan 11,5 miljoen volgers. Vera verwierf bekendheid in de bioscoop door haar rollen in de films Fir Trees, Love in the City, 8 New Dates en The Jungle.

Trouwens, in "8 nieuwe dates" was Brezhneva's partner de huidige president van Oekraïne, Volodymyr Zelensky.

3. Elena Lyadova

rdkojmy4

Voor haar werk in de films "Leviathan", "Elena" en "The Geographer Drank the Globe" ontving Elena vele onderscheidingen (de Golden Eagle Prize, Nika Prize, White Elephant Prize, etc.), dus ze kan met recht één worden genoemd van de meest succesvolle actrices in Rusland.

Bovendien werd ze erkend als de beste actrice op het Moscow International Film Festival voor Andrei Proshkin's film Orleans. En "Bulletin van de Kinoprokatchik" noemde Lyadova de helderste ster van de intellectuele cinema van het afgelopen decennium.

2. Alexandra Bortich

vzlbk4he

Deze actrice heeft 15 films en 7 hoofdrollen in de filmcollectie. Bortich is de leider die aanwezig is onder de meest invloedrijke actrices in Rusland. Ongeveer 30 miljoen kijkers kwamen met haar deelname naar de vijf populairste films.

Alexandra is niet bang om offers te brengen voor de rol. Dus, voor het filmen in de film "Ik verlies gewicht", kwam ze speciaal aan en verloor daarna gewicht in de loop van de plot.

1. Svetlana Khodchenkova

mopwdlav

De meest invloedrijke Russische actrice van het afgelopen decennium is een echte workaholic. In de periode van 2010 tot 2019 speelde ze in meer dan 60 films ("Office Romance. Our Time", "Lavrova's Method", "Viking", "Dovlatov", enz.), En in veel daarvan speelde ze de hoofdrol.

Svetlana nam niet alleen deel aan Russische, maar ook aan buitenlandse filmprojecten, ze speelde in de Britse detective-thriller "Spy, Get Out!" en speelde een ondersteunende rol in de blockbuster "Wolverine: The Immortal" tegenover Hugh Jackman.

Naast het filmen van films, neemt Khodchenkova actief deel aan de reclamepromotie van haar films en is ze laureaat van de Golden Eagle-prijs voor haar ondersteunende rol in Dovlatov. Ze is ook een van de de mooiste actrices in Rusland.

4 OPMERKINGEN

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur