huis Mensen De meest invloedrijke Russische acteurs van het decennium

De meest invloedrijke Russische acteurs van het decennium

Analytische editie "Bulletin of the kinoprokatchik" maakte een kaart de meest invloedrijke Russische acteurs van de afgelopen 10 jaar... Er zijn ook 10 criteria op basis waarvan de lijst is gemaakt, waaronder:

 1. het aantal projecten waaraan de kunstenaar heeft deelgenomen,
 2. aantal hoofdrollen,
 3. deelname aan buitenlandse projecten,
 4. deelname aan de reclame voor films waarin hij speelde
 5. niveau van media-aandacht,
 6. beschikbaarheid van festivalprijzen,
 7. de aanwezigheid van filmprijzen,
 8. hoeveel abonnees op Instagram,
 9. wat was het budget van de 5 duurste films met deelname van een kunstenaar
 10. wat was de totale opkomst van de 5 meest succesvolle projecten met deelname van de kunstenaar.

Hier is hoe een selectie van de meest invloedrijke Russische mannelijke acteurs van het afgelopen decennium eruit ziet.

10. Milos Bikovich

e3eokj4l

Deze Russisch-Servische acteur heeft iets minder Instagram-volgers dan Sergei Svetlakov - 1,9 miljoen mensen - maar de filmografie is rijker. Tot de meest succesvolle projecten behoren "Dukhless 2", "Hotel Eleon", "Ice", "Balkan frontier" en "Kholop".

De eerste Russische bioscoop, waaraan Bikovich deelnam, was "Sunstroke", geregisseerd door Nikita Mikhalkov. Maar deze acteur heeft nog geen Russische filmprijzen.

9 Sergey Svetlakov

1icef1x3

Kerstbomen, en niet eenvoudige, maar televisies, zorgden ervoor dat Svetlakov in de top tien van meest invloedrijke showmannen van 2010-2020 kwam.

Zijn filmografie is klein vergeleken met andere deelnemers in de top 10, maar achter Svetlakov's rug is deelname aan succesvolle humoristische shows - "Projectorperishilton", "Show" Ural dumplings "," Comedy Club ", enz. Met de media en populariteit van het Instagram-account onder Svetlakov heeft geen problemen, 2 miljoen mensen hebben zich voor hem aangemeld.

8. Fyodor Bondarchuk

n4mzq4hj

De zoon van de beroemde kunstenaar en regisseur Sergei Bondarchuk trad in de voetsporen van zijn ouders en niet voor niets. Momenteel is hij niet alleen een beroemde acteur, maar ook de regisseur van films als "Company 9", "Inhabited Island", "Stalingrad", "Attraction", "Invasion", enz.

Bondarchuk Jr. speelde niet alleen in films en tv-series, maar sprak ook Russische en buitenlandse tekenfilms uit (Kolyvan spreekt met zijn stem in Three Heroes on Distant Shores, de Boss-sucker in de cartoon met dezelfde naam en Bug in Hunting Season).

7. Konstantin Khabensky

3rzzqnyu

Achter Khabensky's rug zijn veel kassa's en bovendien cultprojecten - "Nachtwacht", "Dagwacht", "Staatsraadslid", "Geograaf Drank the Globe", "Admiraal", enz. Khabensky werd onlangs uitgeroepen tot de meest populaire acteur in Rusland. 15 jaar volgens Yandex.

Deze 48-jarige acteur heeft vele prijzen gewonnen voor zijn deelname aan verschillende films. Voor de "Staatsraadslid" ontving hij bijvoorbeeld de "Gouden Adelaar" als de beste mannelijke ondersteunende rol, en voor de "Admiraal" - verschillende onderscheidingen tegelijk als de beste mannelijke rol in de film.

Maar de populariteit van Konstantin groeit niet alleen door de Russische cinema. Hij verschijnt ook in Hollywood-films, zoals Wanted, Spy Get Out! en de Zwarte Zee.

Het is merkwaardig dat de bekende acteur geen social media-accounts heeft omdat hij niet teveel aandacht voor zijn persoon wil.Hij is ook actief betrokken bij liefdadigheidswerk, zijn stichting helpt kinderen met ziekten van de hersenen en het ruggenmerg.

6. Dmitry Nagiyev

14eopphn

Voormalig gastheer van de schandalige show "Windows", een van de makers van de humoristische serie "Pas op voor modern!" houdt zich niet alleen bezig met het filmen van een film, maar werkt ook op de radio, evenals het nasynchroniseren van huiselijke tekenfilms ("The Snow Queen", "Smeshariki. The Legend of the Golden Dragon", enz.).

Volgens geruchten kost een opnamedag van Dmitry in een kortlopend project 500.000 roebel en levert het jaarlijkse advertentiecontract ongeveer 20 miljoen roebel op.

Nagiyev is, net als Konstantin Khabensky (het zevende cijfer in de beoordeling), een weldoener. De Sick Children Foundation helpt wezen en kinderen met verschillende lichamelijke en geestelijke handicaps.

5. Vladimir Mashkov

vrqn3gdw

Deze acteur is in alle opzichten een voorbeeld van de gulden middenweg, die hij "The Bulletin of the Film Distributor" noemde. Hij verschijnt regelmatig in succesvolle filmprojecten (Crew, Elimination, Piranha Hunt, Move Up, etc.), verschijnt in westerse blockbusters (Mission Impossible: Phantom Protocol, Spy, etc.), niet schuwt het promoten van zijn projecten, en ontving 3 filmprijzen voor zijn rollen in de films "Edge" en "Moving Up".

4. Ivan Urgant

muddazvw

Een van de meest populaire media-acteurs in de post-Sovjet-ruimte heeft veel van zijn populariteit te danken aan het humoristische programma "Evening Urgant". De deelname aan het langlopende project "Fir Trees" van Timur Bekmambetov, evenals het succes van individuele films zoals "Freaks, Vysotsky", speelden echter ook een rol.

3. Peter Fedorov

qxy53qln

Deze acteur kan geen media worden genoemd, zijn naam wordt zelden gezocht in Yandex en op Instagram zijn bijna 34 duizend mensen geabonneerd op Fedorov, wat niet genoeg is voor een beroemd persoon.

Maar deze acteur heeft een groot aantal hoofdrollen (‘Stalingrad’, ‘The Dawns Here Are Quiet’, ‘Icebreaker’, ‘Duelist’, enz.), Hij nam deel aan veel succesvolle projecten met een hoog budget, neemt actief deel aan reclamecampagnes voor films en vijf kassafilms met deelname van Fedorov werden door bijna 20 miljoen mensen bekeken.

2. Alexander Petrov

qlrsc3gk

De ster van "Policeman from Rublyovka", "Attraction", "Call DiCaprio" en "Ice" eindigde op de tweede plaats in de lijst van de meest invloedrijke acteurs in Rusland volgens het "Film Distributor Bulletin". Tegelijkertijd staat het op de eerste plaats in een parameter als berichtgeving in de media.

Alexander is jong - hij is 31 jaar oud - maar hij is een van de meest gevraagde Russische theater- en filmacteurs. Hij won al twee keer de Golden Eagle-prijs: voor Beste Acteur in Tekst in 2020 en in 2019 voor Beste Acteur in Televisie (Sparta).

In 2019 tekende Petrov een contract met Art Pictures Studio en Hydrogen, volgens welke hij gedurende twee jaar alleen zal optreden in de projecten van deze filmbedrijven.

1. Danila Kozlovsky

w1imnq4i

De hoofdcoach, prins en profetische Oleg van de Russische cinema, bezet, zoals verwacht, de eerste regel in de beoordeling van de acteur van het decennium.

De lijst met succesvolle of op zijn minst bekende projecten waarin Kozlovsky de afgelopen 10 jaar een hoofdrol heeft gespeeld, is zeer uitgebreid. Laten we er een paar noemen:

 1. "We komen uit de toekomst",
 2. "Legend No. 17",
 3. "Duhless" 1 en 2 (de acteur ontving de Golden Eagle voor de eerste film en Nika voor de tweede),
 4. "Hardcore",
 5. "Bemanning",
 6. "Viking"
 7. "Matilda"
 8. "Trainer"
 9. "Karamora"

De acteur heeft de deelnemers aan de selectie omzeild in termen van het aantal hoofdrollen van het afgelopen decennium, maar ook in termen van betrokkenheid bij filmreclamecampagnes. Bovendien heeft hij een uitstekende media-aandacht en ervaring met deelname aan een groot Hollywood-project - "Vampire Academy".

Naast haar acteercarrière probeert Danila zichzelf op het gebied van regie. In april 2021 zal de film "Tsjernobyl" worden uitgebracht, geregisseerd (en ook de hoofdrolspeler) waarvan Kozlovsky. Het behandelt de eliminatie van het ongeval in Tsjernobyl in 1986 en de schietpartij werd uitgevoerd op het grondgebied van de vijfde, onafgemaakte krachtcentrale van de kerncentrale in de stad Koersk en in de straten van Kurchatov, die toen Pripyat werd.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur