huis Geneesmiddel De meest effectieve remedies voor allergieën (Top 10)

De meest effectieve remedies voor allergieën (Top 10)

Allergie gaat gepaard met vooruitgang. Hoe hoger het niveau van hygiëne, hoe meer gevallen van allergieën. Hoe meer vervuiling van lucht, water en aarde, hoe meer mensen aan deze ziekte lijden. Gelukkig staat de wetenschap niet stil en creëren farmaceutische wetenschappers steeds meer nieuwe remedies voor allergieën. Het meest effectief daarvan staan ​​vermeld in deze top 10.

Antihistaminica zijn van de generaties I, II en III:

  • Ik - effectieve tabletten, poeders, zalven, maar met veel bijwerkingen. Ze verlichten de symptomen snel, maar zijn niet bedoeld voor de systemische behandeling van allergieën.
  • II - remedies voor allergieën met een breder spectrum. Ze zijn milder, maar hebben ook een aantal bijwerkingen.
  • III - de nieuwste generatie allergiemedicijnen. Ze handelen gericht op het cellulaire niveau zonder te beïnvloeden CNS... Geschikt voor langdurige behandeling. Vrijwel vrij van bijwerkingen.

10. Donormil

udcsjognKosten: 330 roebel.

Generatie: ik

In principe wordt Donormil gebruikt als slaappil, maar soms wordt het voorgeschreven aan mensen met een allergie als onderdeel van een complexe therapie. Inderdaad, met een verergering van allergieën, vooral vergezeld van ernstige jeuk, is het moeilijk om goed te slapen.

9. Suprastin

slmh00qiRUB 150

Generatie: ik

Een van de oudste allergiemiddelen op de post-Sovjetmarkt. Zelfs bij langdurig gebruik veroorzaakt het geen overdosis, hoopt het zich niet op in het bloedserum. Bonus: anti-emetisch en anti-pompend effect.

Nadelen: helende werking op korte termijn. Net als andere anti-allergische geneesmiddelen van de eerste groep van effectiviteit, heeft het een kalmerend effect. En het veroorzaakt ook bijwerkingen zoals tachycardie, evenals droogheid van de nasopharynx en mondholte, wat mensen die aan bronchiale astma lijden waarschijnlijk niet zal plezieren.

8. Fenistil

opusjofi370 rbl.

Generatie: II

In tegenstelling tot eerdere geneesmiddelen komt Fenistil in de vorm van een emulsie of gel en wordt het op de huid aangebracht. Het is niet bedoeld om de oorzaken van allergieën aan te pakken, maar verlicht de symptomen - het verkoelt, verzacht, hydrateert en heeft een mild lokaal anesthetisch effect.

7. Loratadine

tjtxvaoeRUB 80

Generatie: II

Binnenlands en als gevolg daarvan goedkoop medicijn (degenen die dat willen, kunnen Hongaarse productie kopen, een beetje duurder). In tegenstelling tot andere middelen van de tweede effectiviteitsgroep, heeft het praktisch geen cardiotoxische werking.

De tweede generatie medicijnen hebben een aantal voordelen ten opzichte van de vorige - er is bijvoorbeeld geen sedatie-effect, de mentale activiteit blijft op hetzelfde niveau. En, nog belangrijker, de langdurige werking van het medicijn. Eén tablet per dag is genoeg voor mensen met een allergie voor pollen om zich zelfs in tijden van hevige bloei goed te verdragen.

6. Claritin

uxb2pjufRUB 200

Generatie: II

Het actieve ingrediënt van Claritin is loratadine. Het werkt snel, binnen een half uur na toediening, en duurt een dag, waardoor Claritin een van de meest populaire en effectieve remedies voor allergieën is. Voor kinderen is het medicijn verkrijgbaar in de vorm van een siroop.En volwassen allergielijders zullen begrijpen dat Claritin de effecten van alcohol op het zenuwstelsel niet versterkt.

5. Cetrin

jtphrrxz240 wrijven

Generatie: III

Op de vijfde plaats in de ranglijst van de beste allergiemiddelen staat Cetrin. Het helpt bij het omgaan met verschillende symptomen, vrijwel zonder bijwerkingen, en verlicht spasmen bij milde bronchiale astma. De werkzame stof is cetirizine, dat een hoog vermogen heeft om door de huid te dringen. Dit maakt het vooral effectief bij huidallergieën. Bovendien is cetirizine een effectief geneesmiddel van de derde generatie, wat betekent dat het noch cardiotoxische noch kalmerende effecten heeft.

4. Zodak

3vmf50gvRUB 200

Generatie: III

Zodak wordt ook gemaakt op basis van cetirizine (zoals Cetrin), maar wordt geproduceerd in Tsjechië.

3. Zyrtec

sagforxt320 WRIJVEN

Generatie: III

Middelen op basis van cetirizine geproduceerd in België. Een van de beste pillen voor allergieën, een zeer effectief medicijn dat snel werkt, het beloop vergemakkelijkt en de ontwikkeling van een allergische aanval voorkomt.

2. Eden

jbied4so120 wrijven

Generatie: III

De werkzame stof van Eden is desloratadine, een antihistaminicum van de derde groep, een afstammeling van loratadine. Zoals alle stoffen in deze groep veroorzaakt het praktisch geen slaperigheid en heeft het geen invloed op de reactiesnelheid. Helpt perfect bij weefseloedeem, tranenvloed, jeuk. Een effectief product gemaakt in Oekraïne.

1. Erius

v1s3qpvmGemiddelde kosten van Erius: 500 roebel.

Generatie: III

Op de eerste plaats in de ranglijst van de beste geneesmiddelen voor allergieën staan ​​twee geneesmiddelen tegelijk: Erius-tabletten / siroop en Dexamethasondruppels / oplossing voor injectie.

Erius is het meest effectieve antihistaminicum van de derde generatie. Het actieve ingrediënt van Erius is ook desloratadine. Het medicijn zelf wordt vervaardigd door Bayer, VS, wat gemakkelijk te raden is gezien de prijs. Het werkt snel en vrijwel onmiddellijk, waardoor jeuk, huiduitslag, loopneus en roodheid van de huid effectief worden geëlimineerd - een van de meest effectieve allergiepillen op dit moment.

1. Dexamethason

veettuqsDexamethason-prijs: van 50 roebel per druppel tot 150 per set ampullen.

Dexamethason kan worden vergeleken met zware artillerie als een van de meest effectieve allergiemiddelen. Het wordt gebruikt in noodgevallen wanneer het nodig is om een ​​zeer sterke allergische aanval of ernstige ontsteking te stoppen. Samen met anti-allergisch, heeft het ontstekingsremmende, immunosuppressieve en anti-shock effecten.

Onthoud dat zelfmedicatie voor allergieën u een slechter gevoel kan geven. Er zijn contra-indicaties. Allergiemedicijnen mogen alleen worden voorgeschreven door een allergoloog.

6 OPMERKINGEN

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur