huis Mensen De meest ongewone mensen ter wereld (foto en video)

De meest ongewone mensen ter wereld (foto en video)

Veel mensen maken zich zorgen dat hun uiterlijk geen unieke kenmerken heeft. Er zijn echter individuen die gedwongen worden op zoek te gaan naar buitengewoon extravagante manieren om de aandacht van anderen te trekken door hun gevoel van "middelmatigheid". En er zijn er die graag niet opvallen tussen de massa, maar Moeder Natuur heeft voor hen besteld.

Hier is een lijst met de meest ongewone mensen ter wereld, wiens foto's bewijzen dat ze niet het product zijn van iets wilde fantasie.

30. Chinese Raponsje

zrwhghxv

Onder de inwoners van verschillende landen die beweren de eigenaar te zijn van het langste haar ter wereld, behoren de Chinezen tot de laatsten die in me opkomen. Volgens het Guinness Book of World Records heeft Xie Quipingt uit China echter het langste haar ter wereld. Hun lengte op het moment van meting in 2004 bedroeg 5.627 meter. Ze zei dat ze in 1973 haar haar begon te laten groeien, wat betekende dat ze al 31 jaar geen kapsel meer had gehad tegen de tijd dat het record werd gevestigd.

29. De man met gigantische nagels

34r5owbf

Zelfs als je nagels meer klauwen hebben, zijn ze ver verwijderd van de nagels van de Indiase Sridhar Chillal.

Hij begon zijn nagels te laten groeien in het begin van de jaren vijftig, omdat hij een leraar een student zag uitschelden die zijn nagel brak. 62 jaar lang zijn de nagels aan zijn linkerhand uitgegroeid tot een ontzagwekkende lengte van 910 centimeter.

Vanwege zo'n indrukwekkend formaat nagels kon de man geen baan krijgen, en zelfs in het dagelijks leven is het moeilijk voor hem. Maar het Guinness Book of Records vereist opoffering.

28. Een vrouw met ogen die uit de banen springen

vjavatlo

Er is een uitdrukking "zijn (of haar) ogen zijn uit hun kassen gekomen". Hoe het er werkelijk uitziet, is te zien door naar de foto van Jalisa Thompson te kijken. Ze kan de oogbollen moeiteloos uit de banen persen en ze vervolgens terugbrengen naar de door de natuur aangewezen plek.

27. Elastische man

r3dvf1nd

Het Ehlers-Danlos-syndroom veroorzaakt een defect in de synthese van type III collageen in het lichaam, en er is geen remedie voor deze ziekte. Dit syndroom zit in de Engelsman Harry Turner, de eigenaar van de titel "de man met de meest elastische huid". Hij was in staat om de huid van zijn buik 15,8 centimeter van de rest van zijn lichaam af te trekken.

Het Ehlers-Danlos-syndroom is echter helemaal niet leuk, omdat het kan leiden tot het scheuren van bloedvaten en vervolgens tot de dood.

26. Mensen met de breedste taal

ptps3t5x

De tong van Byron Schlenker uit New York is 8,6 cm breed. De man werd een lokale beroemdheid, omdat zijn tong breder was dan die van de iPhone 6.

Byron's dochter, Emily, heeft ook een tong van indrukwekkende grootte, de breedte bereikt 7,3 cm Dit is meer dan elke andere vrouw ter wereld.

Vreemd genoeg heeft mevrouw Schlenker een tong van normale grootte.

25. Oneindig plastic

o3uk01xf

De vreemdste mensen ter wereld hoeven geen enkele ziekte of geboorteafwijking te hebben.Hier is de 61-jarige Cindy Jackson die de titel heeft van "recordhouder voor het aantal plastische operaties."

Ze heeft meer dan een dozijn grote operaties ondergaan, waaronder facelifts, neuscorrectie, liposuctie, kaakoperaties, implantaatplaatsing en talloze kleinere operaties. Het waren er meer dan 52.

Jackson werd in 2000 uitgeroepen tot een van de meest actieve gebruikers van cosmetische chirurgie, en daar stopt ze niet omdat ... ze het gewoon niet wil.

24. Grote neus

hxvdl5p4

Niemand heeft ooit meer opmerkingen over zijn neus gekregen dan de Turkse Mehmet Ozurek, en dat allemaal omdat hij de grootste neus ter wereld heeft. Op het moment van meting voor opname in het Guinness Book was de lengte van Mehmet's neus 8,8 cm.

23. Te veel tanden

h2y5l5yz

Je hebt misschien naar de bovenstaande foto gekeken en dacht dat er niets speciaals aan was. Kijk er nu nog eens naar, wetende dat voor mensen de norm 32 tanden is, niet 37 zoals een inwoner van India genaamd Vijay Kumar.

22. Gewijzigde man

s3bgbv2e

Kala Kaivi, die als tatoeëerder werkt, heeft het lichaam en de ogen versierd (of misvormd - iedereen denkt anders) met tatoeages, piercings en zelfs siliconen hoorns op zijn hoofd. Het heeft ook de grootste oortunnels ter wereld, met een diameter van 109 mm.

21. Gehoornde vrouw

5u515sgn

In de Middeleeuwen zou de Chinese vrouw Liang Xiuzhen, bijgenaamd "de eenhoornvrouw", op de brandstapel kunnen zijn verbrand. Gelukkig weet de moderne wetenschap dat een soortgelijke huidhoorn op het hoofd niet wordt veroorzaakt door een affiniteit met de duivel, maar door een virus. Dergelijk onderwijs is levensbedreigend, omdat het vatbaar is voor constante infecties. Liang's groei bereikt een lengte van 13 cm en geeft haar onaangename sensaties. Het is echter mogelijk dat een oudere vrouw een chirurgische ingreep om de "hoorn" te verwijderen eenvoudigweg niet kan tolereren.

20. Gaten in het gezicht

zan0zazk

De in Duitsland geboren Joel Miggler heeft 11 gaten in zijn gezicht. Hij maakte enorme tunnels in de wangen en kleinere tunnels op de bovenlip, onder de onderlip, in het neustussenschot en in de neus.

Joel maakte de eerste veranderingen in zijn lichaam op 13-jarige leeftijd. Het is onwaarschijnlijk dat de meeste tieners van hun ouders zullen worden toegestaan ​​om zo'n "prestatie" te herhalen.

19. Wespentaille

pqasfvwh

Veel vrouwen dromen van een dunne taille. Michelle Kobke heeft deze droom echter tot het uiterste doorgevoerd. Met behulp van een speciaal korset (bijna zonder het te verwijderen) slaagde Kobka erin zijn taille te verkleinen tot maar liefst 40,6 cm.

Uiteindelijk stopte Michelle met het dragen van korsetten omdat haar taille het ideaal had bereikt en besloot ze terug te keren naar het normale leven. Ze is een paar centimeter dik geworden, maar haar taille is nog steeds superdun.

18. Oorhaar

sickcp3x

De aanblik van haargroei in de oren, weinig mensen beschouwen een mooi gezicht. De Indiase Radhakanta Bajpai is echter niet zoals de meeste mensen. Hij sneed nooit het haar in zijn oren en ze bereikten een lengte van 13,2 cm.

Bajpai gaat geen haar uit zijn oren verwijderen, aangezien hij het kweekt sinds zijn 18e en gelooft dat het geluk en voorspoed symboliseert. Hij gebruikt zelfs een speciale shampoo om zijn oren zijdezacht te houden.

17. Siliconen penis

rfgcrkgh

Een foto van een van de vreemdste mensen ter wereld ziet eruit als de droom van een pornoregisseur. In werkelijkheid kan Misha Stanz echter geen normale seks hebben. Dromend van een enorme fallus, maakte hij zichzelf vier keer injecties met siliconen in de penis en het scrotum. Als gevolg hiervan is zijn waardigheid gegroeid tot 23 cm lang en 9 cm breed. En hij weegt 4,3 kg. Maar Misha is nog lang niet zo groot als de eigenaar van het langste lid ter wereld.

16. Bloedige tranen

vpl4d3oi

Op een dag bloedde de 17-jarige Melanie Harvey uit haar ogen en oren. Melanie en haar moeder, Catherine, gingen naar verschillende doktoren, maar de dokters konden de oorzaak van dit beangstigende fenomeen niet vinden.

De bloeding werd erger omdat doktoren geen aanbevelingen konden doen om het te stoppen. En nu bloedt Melanie niet alleen uit haar oren en ogen, maar ook ongeveer vijf keer per dag uit haar neus en nagels.

15. Een persoon die nauwelijks oud wordt

15jzdatc

Een Zuid-Koreaan genaamd Hiomung Shin is een van de vreemdste mensen op aarde. Hij ziet er 12 of 13 uit, maar hij is eigenlijk 26.

Shin heeft een zeer zeldzame aandoening die bekend staat als het Highlander-syndroom, wat betekent dat hij niet zo snel veroudert als de gemiddelde persoon. De bus is vaak uitgesloten van clubs omdat bewakers denken dat hij een vals paspoort heeft.Zelfs de verslaggevers konden niet geloven dat deze "jongen" niet meer naar school hoefde te gaan, maar Shin kon zijn leeftijd bewijzen.

14. Man die van ras veranderde

nfkip4ys

Geslachtsverandering in onze wereld is niet langer verrassend, maar hoe zit het met een onbedoelde rasverandering? Bij Semyon Gendler, een oudere uitvinder uit Krasnodar, werd de diagnose hepatitis C en kanker gesteld. In een van de Amerikaanse klinieken kreeg hij een Afrikaans-Amerikaanse levertransplantatie, en sindsdien is het uiterlijk van Gendler drastisch veranderd. Simpel gezegd, het werd donker. Maar Semyon is tevreden en beweert dat hij een tweede wind heeft. Misschien omdat zijn getransplanteerde lever pas 38 jaar oud is.

13. Popeye

pye4bm0r

Armworstelaar Jeff Deib uit Minnesota werd geboren met enorme onderarmen, wat erg doet denken aan Popeye de zeeman uit de tekenfilms. Hij heeft een bijbehorende bijnaam. De omtrek van de onderarm is 49 cm.

Dokters gingen er aanvankelijk van uit dat Jeff gigantisme of "olifantenziekte" had, maar ze vonden deze of andere pathologieën niet bij hem.

12. De man met het hoofd van een papegaai

xgz341e5

Ted Richards, een 57-jarige man uit Engeland, heeft een grote lichaamstransformatie ondergaan met meer dan 100 tatoeages en 50 piercings. Hij verwijderde ook de oren zodat er meer ruimte op het hoofd kwam voor dingen die normaal niet gebeuren op het menselijk hoofd.

Richards heeft vijf papegaaien waar hij erg van houdt, en nu streeft hij ernaar om zo veel mogelijk op hen te lijken. Richards is tevreden met de vooruitgang en gelooft dat dit het beste is dat hem in zijn leven is overkomen.

11. Barbie

5hwotjwy

De Oekraïense Valeria Lukyanova deed er alles aan om van zichzelf een levende Barbiepop te maken.

Sommige experts zijn van mening dat een dergelijke transformatie mogelijk is gemaakt dankzij de prestaties van plastische chirurgie. Anderen geloven dat het een kwestie is van bekwame make-up, talloze uren in de sportschool en het gebruik van foto-editors. Deskundigen zijn het over één punt eens: Valeria nam beslist zijn toevlucht tot mammoplastiek en neuscorrectie.

10. Enge Angelina Jolie

igrzvgcp

De top 10 van meest ongewone mensen wordt geopend door de 19-jarige Iraanse Sahar Tabar. Ze was zo gefascineerd door de mooie Angelina Jolie dat ze 50 plastische operaties onderging om op haar idool te lijken. Bovendien volgde ze een streng dieet en weegt ze 40 kg met een hoogte van 150 cm. Helaas is het resultaat beangstigend. Sommigen geloven zelfs dat Sugar lijkt op een personage uit de tekenfilm "Corpse Bride".

Later verklaarde Sugar dat al deze foto's het resultaat zijn van make-up en verwerking in een foto-editor.

9. Jongen met gigantische armen

nkpvfx0f

Deze jongen genaamd Kaleim lijdt aan een zeldzame aandoening waardoor zijn armen in een snel tempo blijven groeien. Elk van hen is al groter in omvang dan het hoofd van de jongen.

8. Kleine vrouw

i04jd1dn

De Indiase vrouw Jyoti Amji lijdt aan een ziekte die bekend staat als achondroplasie, die haar groeivermogen beperkt. Toen ze 18 werd, woog het meisje 5,2 kg en haar lengte was niet hoger dan 62,8 cm. Ze - de kortste vrouw ter wereld.

7. Enorme borsten

wltv0oj4

Masseuse Christy Love maakt $ 1.300 per dag aan het masseren van klanten. De massage omvat het "pletten" van de borst en deze over het lichaam van de cliënt schuiven, ingesmeerd met olie. Elk van de borsten van Christie weegt 7,17 kg en het lichaamsgewicht van de vrouw is meer dan 140 kg.

6. Catwoman

buuzhvtk

Socialite Jocelyn Wildenstein besloot zijn toevlucht te nemen tot plastische chirurgie om maximale gelijkenis met de trotse koningin der beesten te bereiken. Na talloze operaties te hebben ondergaan, ziet Wildenstein er nu naar uit dat ze wild gaat miauwen voordat ze hallo zegt. Vandaag is ze een van de meest verschrikkelijke vrouwen op de planeet.

5. Man van een halve ton

p4d5aqmd

Patrick Duel is de moeilijkste persoon ter wereld, evenals een persoon die in staat was om meer dan 300 kg gewicht te verliezen. Op een bepaald moment in het leven van Patrick bereikte zijn gewicht 510,75 kg en om zo'n kolos naar het ziekenhuis te brengen, moest hij de muur van het huis breken.

Na een maagbypassoperatie verloor Dewel tot 170 kg, daarna weer "opgegeten" tot 254 kg, en nu schommelt zijn gewicht constant binnen 200 kg.

4. De dikste vrouw

5r3iz1db

De Brit Susan Eman heeft helemaal geen last van overgewicht. Ze verlangt ernaar de dikste vrouw in de geschiedenis van de mensheid te worden, en haar geliefde, chef van beroep, staat klaar om Susan te helpen haar doel te bereiken. Nu weegt ze 343 kg en zal ze straks strijden met de nummer 5 in de top 10 vreemdste mensen.

3. Leef Jessica Rabbit

mc1wh3au

Een inwoner van Zweden Pixie Fox verwijderde zes ribben, pompte siliconen lippen en borsten op om maximale gelijkenis te bereiken met de sexy Jessica uit de animatiefilm "Who Framed Roger Rabbit?" Nu eet ze alleen nog maar vloeibaar voedsel en draagt ​​ze altijd een steunkorset. Maar mooi.

2. De langste man

e1vbtvef

De hoogte van de Turk Sultan Kösen is 251 cm. langste man ter wereld... Op zijn volle lengte staat hij bijna met zijn hoofd tegen de basketbalring. Kun je je de grootte van zijn voeten voorstellen?

1. De sterkste mensen

hlomm2ez

De reus uit Litouwen, Zydrunas Savickas, bracht het concept van "kracht" naar een nieuw niveau. Hij was in staat om te hurken met een gewicht van 400 kilo en nam een ​​gewicht van duizend kilo bij powerlifting.

Om voor de hand liggende redenen is hij de machtigste persoon ter wereld. Savickas kan gemakkelijk de dikste man of de dikste vrouw ter wereld optillen.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur