huis Eten en drinken De meest walgelijke alcoholische dranken ter wereld

De meest walgelijke alcoholische dranken ter wereld

"Rusland is de vrolijkheid van drinken, we kunnen niet, zonder dat ..." Deze woorden worden toegeschreven aan prins Vladimir Krasno Solnyshko. Op de feesten werd Vladimir echter niet bediend de meest walgelijke alcoholische dranken ter werelddrinken dat ongezond kan zijn. Maar moderne Russen moeten voorzichtig zijn met exotische alcohol. Laten we de gevaarlijkste soorten opsommen.

7. Tsongsul, Zuid-Korea

Tsongsul - uitwerpselen drinkenOnze top-7 van de meest walgelijke alcohol ter wereld opent met een milde en aromatische alcoholhoudende drank, waarvan de basis afval is. Simpel gezegd - menselijke of dierlijke uitwerpselen... Ze worden gemengd met aangenaam ruikende geneeskrachtige kruiden en staan ​​lang op alcohol. In Korea zelf is tsongsul niet erg populair. Maar toeristen die niet weten wat dit soort alcohol bevat, zijn er dol op. Of ze weten het en nemen het mee als souvenir. Het zal ook werken als een geschenk voor de vijand.

6. Chicha, Zuid-Amerika

Gekauwde maïs ChichaOm deze oeroude bierachtige drank te produceren vrouwen kauwen harde maïszaden, spuug deze pasteuze grondstof uit in een vat en blijf 6 maanden staan ​​op water. Maïs bevat zetmeel en wanneer gekauwd, zetten enzymen in speeksel het om in suiker. Gelukkig wordt "triviaal bier" niet overal op deze manier bereid, maar alleen in sommige dorpen. In grote steden wordt chicha gefermenteerd uit maïsmeel, met ananassap, anijs en karwijzaad.

5. Gilpin's whisky, Groot-Brittannië

Gilpin's whisky van diabetische urineHet is een verzameling alcohol die op bestelling wordt gemaakt. Het is uitgevonden door James Gilpin, en een integraal onderdeel van de drank is urine van een patiënt met diabetes type 2... De vloeistof wordt door een waterzuiveringsfilter gefilterd en aan de whisky toegevoegd. Volgens beoordelingen combineert de smaak bitterheid met milde adstringentie.

4. Wodka met muizen, Azië

Wodka met muizenHet recept voor een van de smerigste geesten is simpel: moeten meerdere drie weken oude muizenwelpen nemen (ze zijn nog niet overwoekerd met wol), doe ze in een fles en giet er rijstwodka over. De fles staat een jaar op een donkere en niet te warme plaats, waarna de wodka klaar is om op te drinken. Het wordt niet alleen gebruikt voor feesten, maar ook voor preventieve doeleinden. Volgens de verzekeringen van de producenten van muizenalcohol zijn degenen die het drinken niet bang voor ziektes.

3. Changaa, Kenia

Changaa - batterijzuur maneschijnDe letterlijke vertaling van de naam van deze sorghum of maïsmaneschijn is "dood me snel". Dat is alles wat er te weten valt over de effecten ervan op het menselijk lichaam. Een walgelijk en gevaarlijk brouwsel met een sterkte van 50-60% wordt gemaakt in de Keniaanse sloppenwijken, waar ze het woord "onhygiënische omstandigheden" niet eens kennen. Voor een onvergetelijke smaak en aroma Changaa wordt op smaak gebracht met accuzuur, kerosine of balsemvloeistof. Welnu, het feit dat zand, vuil of menselijke uitwerpselen daar vaak terechtkomen, zijn kleine dingen in het leven. Volgens de statistieken eist zo'n gif tot 15 duizend levens per jaar.

2. Molort, USA

Molort alsem schnapsDeze alsemschnaps, waarvan het recept vanuit Zweden naar Chicago is gebracht, is de meest walgelijke alcohol ter wereld. Alleen sensatiezoekers zullen het durven proberen, en degenen die het hebben geprobeerd, omschrijven de smaak als "zeldzame onzin", "onbeschrijfelijke vuiligheid", "walgelijk".

1. Cocktail met een menselijke teen, Canada

Cocktail met menselijke teenDe vreemdste en meest walgelijke drank op onze lijst is de kenmerkende cocktail van de Sourtoe Cocktail Club in Dawson City. Je kunt het snel drinken, je kunt het langzaam drinken, maar vroeg of laat zullen je lippen je teen raken - een verplicht onderdeel van de cocktail.

De legende van de eerste "Sourtoe" dateert uit de jaren 1920. Twee bootleggers - Louis Linken en zijn broer Otto - kwamen in een vreselijke sneeuwstorm terecht toen ze de grens overstaken met nog een partij alcohol. Louis stapte uit de slee om de hondenslee te sturen, maar viel met één voet door het ijs en verloor zijn laars. Uit angst dat de politie hen zou volgen, vervolgden de broers hun weg. Helaas verstijfde Louis 'duim door langdurige blootstelling aan de kou. Om gangreen te voorkomen, voerde de trouwe Otto de amputatie uit met een conventionele bijl en rum voor anesthesie. Om deze gebeurtenis te herdenken, hielden de broers hun vinger in een pot met alcohol. Dit blikje werd vele jaren later ontdekt door kapitein Dick Stevenson. Na overleg met vrienden richtte de kapitein de Sourtoe-cocktailclub op en ontwikkelde hij de regels voor een eliteclub, waarbij lidmaatschap onmogelijk is zonder een drankje met een vinger te drinken.

Sinds de opening van de bar zijn er al 10 vingers aan hem geschonken. Vaste leden van de club hebben "hun" vingers, maar nieuwkomers raken gewend.

laat een reactie achter

Voer uw opmerking in
Voer uw naam in

itop-nl.polrestrojakpus.com

Techniek

Sport

Natuur